E-mail button LinkedIn button

Online boekhouden is de toekomst! Als ondernemer wil je graag dat je boekhouding op orde is. Zodat je je volledig kunt richten op je eigen bedrijf.

Via online boekhouden is dat te realiseren. Via internet heeft u toegang tot uw administratie. En als u dat wenst kunnen wij online met u meekijken en meewerken.

Zo kunnen we de werkzaamheden verdelen. U houdt het beheer over uw administratie. Wij zien er op toe dat alles op de juiste manier gebeurt. En waar nodig geven we advies en helpen u.

Exact Online

Hakkens Accountants is gespecialiseerd in het boekhoudpakket Exact Online. Exact Online is online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants.

Exact Online biedt de mogelijkheid om samen aan uw boekhouding te werken. Samenwerken met Hakkens Accountants & Adviseurs B.V. zoals u dat wilt: U doet de boekhouding zelf, wij kijken mee voor controle. U voert de facturen in, wij vullen de boekhouding aan. Wij doen de volledige boekhouding, u kijkt mee.

Exact Online is verkrijgbaar in abonnementsvorm voor een vast bedrag per maand. Daarvoor krijgt u naast gebruik van de software altijd de laatste updates en kunt u gebruik maken van de online en telefonische customer support. Behalve voor een online boekhouding, kunt u ook kiezen voor branche specifieke abonnementen van Exact Online.

Wilt u meer informatie over online boekhouden? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

 

Cloud Accountant Certificering Exact Online.

 

Wij hebben binnen onze organisatie 3 personen welke gecertificeerd Cloud Accountant in Exact Online zijn:

 

John Hakkens AA

Ruud Gijsbers

Wendy van Eijndhoven

 

Exact certified NL accountancy cmyk

 

 

Hakkens Accountants & Adviseurs
Luikerweg 12
5554 NC  Valkenswaard
Tel.: (040) 201 6136
E-mail: